Usein kysytyt kysymykset

Mikä ihmeen ammattijärjestäjä?

Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka auttaa tavaramäärän hahmottamisessa, tavaroista luopumisessa ja järkevän järjestyksen luomisessa.

Kehtaanko tilata raivarin, kun meillä on niin kamalaa?

Kehtaat. En tule kotiisi arvostelemaan sinua, sisustustasi tai tavaramäärääsi. Tulen auttamaan sinua ratkomaan tavaraan ja järjestämiseen liittyviä ongelmia.

Juoruiletko kylillä, miten sotkuista meillä on?

En. Ammattijärjestäjillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus. Noudatan työssäni Suomen ammattijärjestäjien eettisiä ohjeita, ja suhtaudun sinuun ja kotiisi kunnioittavasti niin järjestelyn aikana, kuin sen jälkeenkin.

Heitätkö pois kaikki tavarani?

En. Sinä teet päätökset, mikä tavara jää ja mikä lähtee. Luovut vain siitä, mistä itse haluat. Saatan raivauksen edetessä kannustaa sinua pohtimaan, mitä kannattaa säilyttää ja mitä ei, mutta en missään nimessä tee päätöksiä puolestasi tai pakota sinua luopumaan mistään.

Mitä hävitettäville tavaroille tapahtuu?

Autan sinua kierrättämään poistettavat tavarat asianmukaisesti. Halutessasi kuljetan kierrätykseen menevät, henkilöautoon mahtuvat tavarat pois puolestasi veloituksetta. Isommille tavaramäärille ja kaatopaikkajätteille suosittelen ja tarvittaessa tilaan puolestasi kuljetuksen.

Mitä jos en pystykään pitämään järjestystä yllä raivarin käynnin jälkeen?

Voit tilata raivarin luoksesi niin monta kertaa, kuin koet tarpeelliseksi. Tarjoan halutessasi myös etätsemppiä, ylläpitovisiittejä, tai muita sinua tukevia ratkaisuja järjestyksen ylläpitämiseksi.

Voinko rentoutua sohvalla, kun sinä raivaat puolestani?

Et. Järjestely tehdään yhdessä. Sinä olet omien tavaroidesi paras asiantuntija, ja ainoa ihminen, joka voi tehdä päätöksiä tavaroista luopumisen suhteen. Osallistumisesi järjestelyyn on kriittisen tärkeää sen onnistumisen kannalta. Teen työtä rinnallasi ja tartun aktiivisesti toimeen, mutta sinun on myös osallistuttava tekemiseen. Näin varmistutaan myös siitä, että kodistasi ei lähde ulos ainuttakaan tavaraa ilman suostumustasi.

Mitä jos minua alkaa itkettää tai vaivun epätoivoon kesken järjestelyn?

Tavaroiden läpi käyminen saattaa herättää yllättäviäkin tunteita. Liikuttuminen, hermostuminen tai riemastuminen eivät haittaa. Pidämme tarvittaessa tuumaustaukoja tai vaikka ohitamme hankalia tavararyhmiä, mikäli tilanne niin vaatii.

Voinko tilata sinut hävittämään puolisoni rytökasat puolisoni työmatkan aikana?

Et. Järjestän vain sellaisten ihmisten omaisuutta, jotka ovat antaneet suostumuksen järjestelyyn.

Miten saan raivarin kotiini?

Varaa kartoitusaika tästä linkistä tai soita 050 348 1287. Sovitaan treffit kotiisi tai muuhun mukavaksi kokemaasi paikkaan. Tutustutaan toisiimme, jutellaan toiveistasi ja tavoitteistasi, ja varmistutaan, että haluat juuri minut avuksesi järjestelyprojektiin. Sovitaan tämän jälkeen, kuinka suuren raivarin ajattelemasi projekti vaatii, ja sovitaan aika, jolloin järjestely tapahtuu.