Palvelut

Pitkät lounaat, oman kullan kylkien kutittelu, elokuvailta tai pitkät yöunet. Kipeät lapset, yliajalle valuvat työpäivät, ruokaostokset ja kaikenlaiset kissanristiäiset. Monet asiat ajavat tärkeysjärjestyksessä järjestelyn ohi - ja se on täysin OK!

Ahdistava arki, päivittäinen harmitus ja kalvava kotihäpeä puolestaan eivät ole OK. Niistä ei tarvitse selvitä yksin ja hammasta purren. Autan sinua siinä, mitä et yksin jaksa, halua, osaa tai ehdi tehdä.

Raivarin eri tasot.

Esiraivari

Kuka nyt vieraan ihmisen kotiinsa päästäisi? Niinpä! Tullaan ensin tutuiksi ja kartoitetaan kotisi kaaosalueet. Tutkitaan ennen kuin hutkitaan. Kerro minulle visiosi, mitä järjestelyllä haluat saavuttaa. Minä suosittelen sopivan raivarin tavoitteeseen pääsemiseksi. Jokainen järjestelyprojekti alkaa aina esiraivarilla.

1 tunti - 60e (sis. alv 24%)
Järjestelyn ostajalle maksuton

Pikkuraivari

Rajattu mutta raivostuttava sotku? Kuriton komero? Epämiellyttävä eteinen? Väljähtänyt vessa? Pikkuraivari posauttaa pienet harmin paikat toimivaan kuosiin ja vie roskien lisäksi mennessään turhan harmituksen.

2 tuntia - 120e (sis. alv 24%)

Perusraivari

Kierrätykseen vientiä odottavat nyssykät eteisessä? Lasten legoansat yöllisen vessareitin varrella? Kertymää tasoilla ja nurkissa? Perusraivari selvittää arjen sotkut ja vapauttaa aikasi tavaroiden väistelyä mielekkäämpään toimintaan.

4 tuntia - 220e (sis. alv 24%)

Jättiraivari

Kaoottinen keittiö? Vaikea vaatehuone? Ummehtunut ullakko? Ja kiinnostuskiikarit aivan hukassa urakan suorittamisen suhteen? Päästä jättiraivari valloilleen, ja nahistuneet nurkat niiden asukkaista puhumattakaan saavat uutta iloa ja eloa.

6 tuntia - 320e (sis. alv 24%)

Megaraivari

 

Muutto? Kuolinpesä? Koko kodin perusteellinen raivaus? Ahdistaako ajatuskin moisesta urakasta? Megaraivari pyyhkii ahdistuksen - ja turhat tavarat - mennessään.

Pidemmät projektit hinnoitellaan erikseen

Haluatko raivarin paikalle? Toimi näin:

  • Varaa kartoitusaika eli esiraivari tästä linkistä  tai soittamalla 050 348 1287.
  • Tavataan Teamsin välityksellä tai jutellaan puhelimitse valitsemanasi ajankohtana.
  • Tutustutaan toisiimme, jutellaan toiveistasi ja tavoitteistasi, ja varmistutaan, että haluat juuri minut avuksesi järjestelyprojektiin.
  • Sovitaan tämän jälkeen, kuinka suuren raivarin ajattelemasi projekti vaatii.
  • Käydään yhdessä läpi ärjestelyn pelisäännöt. Näin varmistumme, että projekti etenee haluamallasi tavalla.
  • Sovitaan aika, jolloin järjestely tapahtuu.

Raivari on vain linkin klikkauksen tai puhelinsoiton päässä!

Ajan luoksesi vaikka Rovaniemelle, mutta....

...asun Pirkanmaalla Kyröskoskella, ja toimin pääasiassa Pirkanmaalla. Satunnaiset visiitit Satakuntaan onnistuvat myös. Veloitan matkakuluja 0,46e/km kohteista, jotka sijaitsevat yli 30km päässä Kyröskosken keskustasta.

Hyödynnä kotitalousvähennys!

Ammattijärjestän työstä olet oikeutettu saamaan kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennystä saat maksimissaan 3500e vuodessa, ja se kattaa 60% työn hinnasta.